Dragan Jović: Problem u medijima

najvažniji primjer je posljednje gostovanje na kojem je Olimpik do pobjede došao pogotkom iz nepostojećeg kaznenog udarca. Upitan jučer žali li zbog toga, pogotovo zbog reakcije iz Sarajeva nakon utakmice iz Mostara, Jović je odgovorio negativno.

- Ne žalim zbog takvih reakcija. Posljednji put kad sam digao glas bilo je nakon gostovanja u Trebinju prošle sezone, ali ne zbog spornih odluka na našu štetu kojih je bilo, nego zbog grube igre domaćina koju sudac nije kažnjavao, izjavio je Jović.

- Veći problem je u medijima. Izvješće s utakmice Zrinjski - Sarajevo prikazano je korektno, ali problem je što se na sličan način ne prikazuju izvješća s utakmica u kojima je oštećen Travnik, Zvijezda, Laktaši. Ne želim sada podsjećati na utakmice u kojima je Zrinjski oštećen, jer bi neki to protumačili na način na koji ne želim, ali mediji pogotovo državna televizija, moraju biti svjesni svoje odgovornosti. Svaka utakmica se igra za tri boda i izvješće sa svake bi trebalo biti objektivno prikazano. Nažalost, svjedoci smo da to nije slučaj, izjavio je za Dnevni list Dragan Jović.