DOZNAJEMO Vinko Rozić trebao bi biti prvo pojačanje HŠK Zrinjski za novu sezonu

Vinko Rozić
HŠK Posušje

HŠK Zrinjski s pripremama za novu sezonu krenut će 19. lipnja. Plemići će uvodni dio priprema odraditi u Mostaru, a potom će se 30. lipnja zaputiti u Sveti Martin na Muri gdje će ostati sve do 12. srpnja.

U mostarskom klubu već preslaguju momčad za sljedeću sezonu. Tako su klub napustili vratar Antonio Soldo i iskusni veznjak Damir Zlomislić.

Sigurno je kako će biti i dolazaka. Kako doznaje Hercegovina.info prvo pojačanje za predstojeću sezonu trebao bi biti napadač Posušja Vinko Rozić. Prema informacijama, pregovori su u završnoj fazi.

Sadržaj se učitava...

Riječ je o igraču rođenom u Livnu koji je karijeru započeo u Hajduku, a potom preselio u Dinamo gdje je prošao omladinsku školu i stigao do druge momčadi Dinama. Zagrebački klub ga je posuđivao u dva navrata, Širokom Brijegu i Posušju, a u srpnju prošle godine postao je igrač HŠK Posušje.

U aktualnoj sezoni 20-godišnji Rozić, koji igra na poziciji lijevog krila, u dva navrata upisao u strijelce. Zbog godina i pravila U-21 sigurno je kako će itekako dobro doći Plemića, a i zbog činjenice da je Zrinjski na duže razdoblje ostao bez Nemanje Bilbije, pa je širina u napadačkom djelu momčadi neophodna.

Krase ga silna brzina i snaga. 

Vinko Rozić prije nekoliko dana dobio je i poziv izbornika U-21 reprezentacije BiH, Igora Jankovića za prijateljski ogled s reprezentacijom Sjeverne Makedonije. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.