FOTO/VIDEO  Domjenak HŠK Zrinjski: Predsjednik Lasić se zahvalio svima, a posebno navijačima te najavio obranu titule prvaka

HŠK Zrinjski domjenak

Predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić poželio je svima sretne i blagoslovljene božićne i novogodišnje blagdane, te istaknuo kako je cilj Zrinjskog u 2019. godini doći do sedmog naslova prvaka i drugog Kupa BiH. 

"Naš Zrinjski je aktualni prvak, šesterostruki prvak BiH, prvak posljednje tri sezone, i kao takav ponosno predstavlja grad Mostar, regiju i državu. Nažalost, uz časnu iznimku par naših lokalnih portala i medijskih kuća, nedovoljno se taj uspjeh valorizira u medijima na način koji klub zaslužuje.

Vječita smo tema onih koji su probali zatirati svaki spomen hrvatskog, svaki spomen Zrinjskog, sve s ciljem da se uspjeh kluba obezvrijedi i minimalizira do krajnjih granica. Mi ćemo opet tiho i radno sa snagama koje imamo, sa svima vama iz naše obitelji Zrinjskog, čvrsto i ponosno opstati i ostati na mjestu na koje smo se navikli i koje nećemo dati nekome drugom.

S ovakim stručnim stožerom, s ovim igračkim kadrom, sa svim prijateljima kluba, gospodarstvenicima, sponzorima, sa tom pobjedničkom sinergijom koja vlada u i oko našeg kluba nema nikakve sumnje da nećemo uspjeti. Idemo jako po sedmu titulu prvaka i drugi pehar pobjednika Kupa BiH.

Na poseban način želim se od srca zahvaliti našim navijačima kako sa zapadne, tako i sa istočne tribine. S nama ste uvijek bilo sve ove godine i kad nije išlo baš najbolje. Uvijek ste uz naš Zrinjski kako ovdje u Mostaru, tako i na gostujućim utakmicama širom BiH i Europe.

Dragi Ultrasi, vi koji ste najprivrženiji ovome klubu, vi koji toliko žrtve i policijske torture i svega negativnog podnesete samo što volite svoj klub. Vi koji na stotine kilometara prevalite da bi bili uz svoj Zrinjski nastavite i dalje biti na tom putu ponosa i slave. Iskreno vam hvala na svemu".