DOKLE VIŠE OVAKO? Navijači Radnika bojkotiraju utakmicu sa Zrinjskim

FK Radnik
FK Radnik

Najvatreniji navijači Radnika, navijačka skupina"Incident" oglasila se priopćenjem u kojem najavljuje bojkot današnje utakmice protiv Zrinjskog.

Ljutnju kod navijača Radnika izazvala je stalna promjena termina utakmica, bez da itko iz kluba izda obavijest o istima. Pitaju i zbog koga se nogomet uopće i igra. 

"Navijačka grupa Incident, neće organizirano prisustvovati utakmici između Radnika i Zrinjskog. Učestale promjene satnice odigravanja utakmica, odstupanja od rasporeda prvenstva i neažurne obavijesti iz kluba u obraćanju sportskoj javnosti i navijačima, natjerale su nas na ovaj nezahvalan potez. Sada se postavlja pitanje, za koga se igraju utakmice u Bijeljini? Za neke TV operatere, Savez ili za navijače? Dokle više ovako? Svatko od nas može prisustvovati utakmici kao pojedinac, ali organizirane podrške od strane najvatrenijih navijača neće biti, sve dok se ne riješi ovo pitanje. Klubu je zaista potrebna podrška i publike i navijača, ali minimum ažurnosti i interakcije treba se dogoditi sa suprotne strane, stoji u priopćenju Incidenta.

Utakmica Radnik - Zrinjski igra se danas od 18 sati.