DOGOVOREN TRANSFER S RIJEKOM David Čamber potisao trogodišnji ugovor sa Zrinjskim

David Čamber
HŠK Zrinjski

David Čamber, 19-godišnji krilni napadač koji je jučer počeo pripreme s Plemićima, danas je i službeno stavio potpis na trogodišnji ugovor sa Zrinjskim, a u naše redove se vraća nakon što smo postigli dogovor o transferu s HNK Rijeka.

Čamber je prvi profesionalni ugovor sa Zrinjskim potpisao u veljači 2021. godine kada je postao najmlađi profesionalac u povijesti kluba, a u ljetnom prijelaznom roku iste godine ostvario je transfer u Venezia FC.

Za mlađe uzraste talijanskog kluba igrao je dvije sezone, a onda je na startu prethodne sezone karijeru nastavio u redovima Rijeke.

"U Zrinjski se vraćam pun motiva i želje za dokazivanjem. Ispred mene je prva seniorska sezona u karijeri i hvala Zrinjskom na ukazanom povjerenju. Svjestan sam velike konkurencije, jer Zrinjski je klub koji se svake sezone bori za najviše ciljeve, ali na meni je da maksimalno radim na svakom treningu i iskoristim svaku priliku koju dobijem", izjavio je Čamber.

Dodajmo kako je danas ugovor sa Zrinjskim produžio i Slobodan Jakovljević na jednu godinu s opcijom produženja za još jednu.