DOGOVOR JE PAO Poznato tko će preuzeti Jakirovićevu ulogu u Rijeci

NK Rijeka
Facebook

Nogometaši Rijeke u četvrtak od 20 sati igraju u francuskom Lilleu prvi susret playoff-runde kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Uoči puta za Francusku pred novinare su na Rujevici stali Darko Raić-Sudar i Radomir Đalović. Sportski direktor i pomoćni trener riječkog prvoligaša prokomentirali su buran tjedan u klubu. Sve je počelo odlaskom Sergeja Jakirovića s mjesta glavnog trenera čime je pred jednu od utakmica sezone ostalo upražnjeno mjesto na klupi, pišu Sportske novosti.

Tko bi trebao preuzeti Jakirovićevu ulogu, objasnio je Raić-Sudar:

''U ova dva dana bili smo u intenzivnim razgovorima. Bilo je dosta kandidata i na kraju se sve svelo na dvije-tri opcije. Usmeno je dogovoren dolazak Željka Sopića. Mi smo najprije kontaktirali klub, a tek onda izrazili želju Sopiću za njegovim dolaskom'', rekao je sportski direktor kluba.

Dakle, potvrđeno je da će dosadašnji trener Gorice biti novi strateg na Rujevici, a trebao bi s momčadi Rijeke krenuti u Lille. No, poznato je da će upravo Raić-Sudar i Đalović sjediti na riječkoj klupi kao privremeno rješenje, Sopić bi trebao biti službeno predstavljen u petak, po povratku iz Francuske.

''Navijači su nam priredili neviđenu atmosferu i dali još veći motiv za sljedeće utakmice'', rekao je Đalović.

Inače, na sinoćnjem, posljednjem treningu Rijeke pred put u Lille okupilo se mnoštvo navijača koji su izrazili podršku igračima: