DOBRE VIJESTI ZA TRENERA VARAŽDINA Mario Kovačević uspješno operiran. Kreće faza oporavka

Mario Kovačević

Donedavnom treneru nogometnog kluba Varaždin, 48-godišnjem Mariju Kovačeviću, uspješno je izvršena operacija u borbi protiv dijagnosticiranog karcinoma na predjelu plućnog krila. Kovačević sada ulazi u fazu oporavka, koja će zahtijevati strpljenje i predanost kako bi se osiguralo potpuno ozdravljenje.

Dakako, varaždinski klub, njegovi igrači i navijači, i nadalje pružaju snažnu podršku svom treneru, te ostaju ujedinjeni u želji za njegovim što bržim oporavkom i izlječenjem.

Podsjetimo, NK Varaždin početkom prosinca objavio je da Kovačević privremeno napušta trenersku stolicu kluba kako bi se posvetio poboljšanju zdravstvenog stanja.

- "NK Varaždin i trener kluba Mario Kovačević zajednički obavještavaju javnost o neophodnom napuštanju trenera s pozicije glavnog trenera seniorske ekipe radi operativnog zahvata kojem će se podvrgnuti nadolazećeg tjedna. Naš dugogodišnji trener privremeno će napustiti svoje trenerske dužnosti kako bi se u potpunosti posvetio ozdravljenju i oporavku od medicinskog postupka koji zahtijeva njegovu potpunu predanost i pažnju", stajalo je u klupskoj objavi.