DOBRA VIJEST ZA NAVIJAČE HŠK ZRINJSKI Ultrasi mogu na utakmicu s Veležom, Lešinari nisu te sreće

Ultras Mostar
Hercegovina.info

Nakon što je Nogometni savez (NS) BiH donio odluku kako će se utakmice Velež - Borac i Velež - Zrinjski igrati bez prisustva gostujućih navijača, navijačka skupina Veleža 'Red Army' izdala je sinoć priopćenje u kojem su jasno rekli kako neće dolaziti na domaće utakmice kluba dok se ne osigura dolazak i gostujućim navijačima.

Utakmicu protiv Borca pratit će stoga izvan stadiona i tako pokazati solidarnost s drugim navijačima. Neslaganje s ovom odlukom iskazali su kroz priopćenje i iz HŠK Zrinjski kazavši kako su oni uvijek osigurali nesmetan dolazak navijačima gostujućeg kluba, a da će u slučaju da ostanu bez podrške na utakmici s Veležom, postupiti drugačije.

No, stvari su se danas promijenile. Naime, kako je večeras potvrđeno za Hercegovina.info iz FK Velež, navijači Zrinjskog sigurno će moći doći na Arenu 'Rođeni' 8. ožujka kada je zakazan gradski mostarski derbi. Naime, kako nam je rečeno, Velež će do tada završiti montažnu tribinu s 250 mjesta, koliko su dužni osigurati gostujućim navijačima s obzirom na kapacitet stadiona.

Navijači Borca 'Lešinari' neće ipak biti te sreće, jer se postavljanje tribine neće dovršiti do ove subote, odnosno do 4. ožujka.

S obzirom da će Borac ostati bez podrške svojih navijača, odlukom skupine 'Red Army' ostat će i Velež, no zato ćemo gradski derbi gledati u pravom ambijentu kako to i dolikuje jednoj takvoj utakmici.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.