DOBRA SURADNJA Nakon što je prodala Širokobriježanina, Rijeka ponovno dovodi igrača Širokog Brijega

FK Sloboda - NK Široki Brijeg
Hercegovina.info

Mato Stanić više neće nositi dres Širokog Brijega. Pecaru ću ovaj odlični veznjak zamijeniti Rujevicom, Široki Brijeg Rijekom. Nakon velikog transfera Širokobriježanina Stjepana Lončara iz Rijeke u Ferencvaroš, u Rijeci su ponovno "zavirili" na Pecaru.

"Mato Stanić je završio svoju misiju u Širokom Brijegu. To je naša realnost, stvarati mlade igrače i transferirati ih, mi smo spremni na to. Treba imati kvalitetan rad, kvalitetan odnos i kontinuitet igara da bi bio nekome zanimljiv. To je put koji se uz pošten rad isplati. Je li ovo hendikep za Široki Brijeg? Imamo jednu stranu gdje nam odlazi igrač koji se isprofilirao, ali se s druge strane otvara put novim mladim igračima. S njima treba samo strpljenja", kaže trener Širokobriježana Toni Karačić za Hercegovina.info.

Na pitanje hoće li na Rujevici ostaviti jednako dobar trag Karačić kaže:

"O tome sada ne možemo još govoriti. I Mato, ali i mi kao klub smo dobili svoju zadovoljštinu. On odlazi u klub koji je među četiri kluba u Hrvatskoj i koji u kontinuitetu igra europska natjecanja, grupne faze. Činjenica je da su u Rijeci svi igrači koji su stigli iz Širokog Brijega da su ostavili veliki trag. Posebno apostrofiram trag kod navijača. Navijačima ne možeš nešto umjetno napraviti. To je sinergija koja se napravi odnosom i kvalitetnim igrama. To su svi naši igrači koji su bili u Rijeci i napravili", kazao je Karačić.

Dodajmo kako je u ovom prijelaznom roku još jedan nogometaš Pecaru zamijenio Rujevicom, a to je vratar Martin Zlomislić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.