DIREKTOR ŠOŠE IZ ATENE "Odigrati hrabro kao na Grbavici"

FK Velež, konferencijska liga , džemil šoše

Nogometaši FK Velež danas su otputovali u Atenu na revanš susret drugog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Ne treba dodatno naglašavati kako se radi o povijesnoj utakmici za Velež koji je nakon 33 godine uspio osigurati Europu. Utakmica je na rasporedu 29. srpnja s početkom u 21:00.
Za hercegovina.info iz Atene se javio Džemil Šoše, sportski direktor FK Velež.

Bez obzira na protivnika, Velež vidi svoju šansu

„U Grčkoj očekujemo tešku utakmicu. AEK ima iskustva igranja ovakvih utakmica. Međutim, mi ćemo pružiti maksimum na terenu kao i u prvoj utakmici, s nadom da će biti dovoljno za prolazak dalje. U svakom slučaju, nadam se da će igrači igrati rasterećeno i uživati na terenu“, najavljuje Šoše.

O protivniku

"Očekujemo da će AEK igrati agresivno i da će vršiti veliki pritisak. Nadam se da naši igrači neće podleći tome te da će odigrati hrabro kao na Grbavici.", nastavlja dalje.

Na AEK bez ozlijeđenih

"Svi igrači su na raspolaganju treneru, a na osnovu trenutne forme i fizičke spreme odlučit će se za 11 koji ce istrčati sutra na teren", ističe.

Bez gostujućih navijača na stadionu

"Nažalost, zbog Covid protokola nije dozvoljen dolazak gostujućih navijača. Prisutna će biti samo delegacija kluba" zaključuje sportski direktor.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.