DINO SKENDER "Svjesni smo situacije, neće biti lako"

Dino Skender
Jabuka.tv

U sklopu 24. kola WWin lige BiH Široki Brijeg ide na gostovanje Zvijezdi 09. Utakmicu u Ugljeviku na današnjoj konferenciji za medije najavili su šef stručnog stožera Dino Skender i defanzivni vezni igrač Božo Prusina.

"Dvotjednu reprezentativnu stanku iskoristili smo da se igrači malo osvježe, s obzirom na to da je ritam bio naporan prije ove stanke. Ovoga proljeća napravili smo neke dobre stvari u natjecateljskom dijelu, imamo pet pobjeda i tri poraza, ali definitivno nije ugodno vidjeti ova tri uzastopna poraza u prvenstvu. Svjesni smo trenutne situacije i jasno je da moramo raditi na tome da budemo u pravom izdanju", rekao je uvodno Dino Skender.

"Znamo da gostovanje u Ugljeviku neće biti lako, ali adaptirani smo na gostujuće terene i svaka nova utakmica nosi nove izazove. Vjerujem kako se nakon svakog poraza možemo vratiti jači i da ćemo biti svježi za ovu utakmicu. Nadam se pobjedi protiv Zvijezde 09", naglasio je.

Šef struke Širokog Brijega istaknuo je kako ima sitnih problema s ozljedama igrača. Gotovo sigurno neće moći računati na Tomislava Tomića, a upitan je i nastup Marka Capana.

Mladi defanzivni igrač Božo Prusina naglasio je koliko je u ovome trenutku važno vratiti se na pobjednički niz u prvenstvu.

"Ovo nam je prilika što prije uhvatiti pravi ritam. Zvijezda 09 je pokazala kako je neugodan protivnik za svakoga, a posebno dobre izvedbe su imali u posljednjih nekoliko utakmica. Imaju kvalitetu bez obzira na to što su posljednji na ljestvici. Međutim, mi na ovom gostovanju želimo isključivo pobjedu", rekao je Prusina.

Utakmica u Ugljeviku igra se u subotu s početkom u 13:30 sati uz izravan prijenos na kanalu Arena Sport TV.