DINAMO "Damir Krznar nije teško bolestan"

Damir Krznar
GNK Dinamo

Damir Krznar i dalje će biti trener Dinama te njegova pozicija nije upitna, priopćeno je danas iz Dinama. Klub iz Maksimira izdao je priopćenje kao demanti na informacije kako je njihov trener teško bolestan te da to utječe na njegov posao.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je "upitna njegova trenerska pozicija", demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti", navodi se.

"Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa", stoji u priopćenju kluba iz Maksimira.