FOTO  DFA liga: HŠK Zrinjski 2009. godište 'pomeo' konkurenciju

dfa liga zrinjski 2009

Nogometaši HŠK Zrinjski 2009. godište doslovno su u prvih deset kola "pomeli" konkurenciju. Sa stopostotnim učinkom mladi nogometaši Zrinjskog i danas su briljirali. Danas su odigrali tri utakmice i postigli čak 19 golova, a primili 2 gola. 

Prvu utakmicu odigrali su protiv svojih kolega iz kluba. Susret su odigrale ekipe Zrinjski bijeli (koji inače nastupaju u crvenim dresovima op.a.) i ekipe Zrinjski crveni (koja inače nastupa u plavim dresovima op.a.). Ekipa bijelih slavila je sa visokih 9:0. Strijelci su bili Krešić 3 gola, Matić 2 gola, Buhovac 2 gola, a po jedan gol su postigli Škrobo i Kudić.

Drugu utakmicu mladi Plemići odigrali su protiv momčadi UŠS Sport Talent Mostar. Ovaj gradski derbi pripao je momčadi Zrinjskog koji su slavili pobjedu od 4:1. Golove za Zrinjski su postigli Buhovac i Matić po dva gola.

U trećoj utakmici Zrinjski se susreo sa ekipom HNK Stolac. Mladi Plemići slavili su sa 6:1. Golove su postigli: Kudić 3 gola, a po jedan gol su postigli Miletić, Matić i Buhovac.

HŠK Zrinjski je odigrao 10 utakmica i zabilježio isto toliko pobjeda te trenutno ima 30 bodova. Za momčad HŠK Zrinjski bijeli (nastupaju u crvenim dresovima op.a.) danas su nastupili: Luka Ćosić, Ivan Miletić, Lovro Škrobo, Sandro Zovko, Domagoj Matić, Zlatko Ivanković, Roko Krešić, Josip Buhovac, Vito Avmedovski i Luka Kudić. Trener ekipe je Dragan Vrdoljak.

HERCEGOVINA.info