VIDEO  DERBI U MOSTARU Željezničar u Međugorju, Feđa Dudić na slatkim mukama

Lendrić Dudić
Ilustracija/fkz.ba/hercegovina.info

Nogometaši sarajevskog Željezničara otputovali su danas za Međugorje te će u miru sportskog centra Circle International,Plavi s Grbavice dočekati sutrašnju utakmicu s Veležom. U prvoj utakmici koju su ove sezone odigrale ove dvije momčadi na Grbavici Željezničar je uvjerljivo slavio rezultatom 3:0.

Rođeni će se svakako nastojati iskupiti za taj poraz.

"Sigurno da nam 1. kolovoz još u sjećanju, kada smo doživjeli neugodan poraz. To je rezultatski najlošija utakmica, iako i sada smatram da to na terenu i nije bilo baš tako. Da smo postigli pogodak pri rezultatu 0:0 sve bi se drugačije rasplelo. I statistika s te utakmice kada se pogleda, mi smo bili jako dobri. Imali smo znatno više šuteva, kornera i posjeda lopte. No, ne igra se ni za posjed ni za kornere. Taj poraz nas je dobro prizemljio. Sjećam se da sam nakon te utakmice izjavio kako je to možda i dobro da nam se dogodilo odmah. Nakon te utakmice više nas nitko nije nadigrao. Mislim da smo u deset kola odigrali sasvim dobro", kaže za hercegovina.info trener Veleža Feđa Dudić.

Sadržaj se učitava...

Stanje u njegovoj momčadi je odlično.

"Dobro je raspoloženje pred utakmicu. Na raspolaganju imamo sve igrače i to je najbitnije. Mogu reći kako sam po prvi put na slatkim mukama, vraća nam se i Zeljković. Momci koji su igrali protiv Slobode su odlično odradili utakmicu i vidjet ćemo sutra tko će započeti od prve minute."

Izuzetno Dudić cijeni momčad Amara Osima.

"Svaki respekt za Željezničar, njihova pozicija na ljestvici dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi. Najopasniji su prema naprijed; Lendrić, Štilić, Veselinović, Mujezinović i Jurčić su igrači koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu. To su sve dobri pojedinci koji imaju individualnu kvalitetu. Mislim da ćemo gledati jako dobru utakmicu. Jedino što mi je jako žao je to što neće biti publike. Mislim da bi tribine bile krcate, kako s naše tako i sa strane gostujuće momčadi. No, što je tu je okolnosti su nažalost takve", rekao je Dudić u razgovoru za hercegovina.info.

Utakmica Velež - Željezničar igra se sutra s početkom u 17 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.