Derbi na Pecari pripao Željezničaru

hnk široki

ŠIROKI BRIJEG- Stadion Pecara

Gledatelja: 2500

Sudac Radoslav Vukasović (Trebinje)

 

ŠIROKI BRIJEG: Bandović, Dino Ćorić, Barišić, Ćutuk, Markić, Wagner (kap.) Martinović, Ivanković, Varea, Mišić, Karoglan

 

ŽELJEZNIČAR: Šehić (kap.) Radovanović, Bekrić, Višća, Kerla, Ćulum Mešanović, Bešlija, Bućan, Svraka, Mešić

 

Ipak u prvom poluvremenu nismo vidjeli puno dobrog nogometa izuzev jednog udarca glavom Mešanovića sa pet, šest metara, no mreža se nije zatresla. Na poluvrijeme se otišlo bez postignutog pogotka.

 

 

Drugo poluvrijeme u 50. minuti najbolji igrač utakmice Alen Mešanović se najbolje snašao u pravoj pomutnji pred golom Bandovića i bilo je to 0:1. Oko 150 gostujućih navijača slavili su vodstvo svojih ljubimaca. Široki je pokušavao povezati konce svoje igre, a gledatelji su tražili pobjedu. Međutim vezni red nije uspijevao u tim nakanama, falila je prava akcija i prava lopta prema napadačima koji su bili ionako odsječeni odličnom Željinom zadnjom linijom.

 

 

A onda još jedan šok na stadionu Pecara kad je Popović u 84. minuti doveo goste u vodstvo od 0:2. U zadnjih desetak minuta rasla je nervoza pa je sudac Vuksanović dodijelio crveni karton Samiru Kerli koji je nesportski udario napadača Širokog Juana Vareu. Naravno do kraja se nije ništa moglo više učiniti na promjeni rezultata a Željezničar zasluženo odnosi bodove s Pecare.

-Čestitam ekipi Željezničara na zasluženoj pobjedi, mojoj momčadi falio je Šilić, a većina mojih igrača nije bila na visini zadatka- rekao nam je trener Širokog Toni Karačić.

-Mi smo došli u Široki nadigravati se, nismo se spremali na nekakvu defanzivnu igru, znamo naše kvalitete i vjerovali smo da možemo pobijediti inače odličnu ekipu Širokog- izjavio je Amar Osim trener Željezničara, vidno zadovoljan i igrom i rezultatom koji su ostvarili njegovi igrači.

 

 

 

Utakmica je prošla u najboljem redu, navijanje obje skupine navijača Škripara i Manijaka dosta korektno.

 

 

 

 

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)