DENIS ĆORIĆ "Želim čestitati Želji i njegovim navijačima, dat ćemo sve od sebe u tom sjajnom ambijentu"

Denis Ćorić
GOŠK

U okviru 7. kola Premijer lige BiH nogometaši FK Željezničar na Grbavici će dočekati GOŠK iz Gabele.

Utakmica će se igrati u svečarskoj atmosferi povodom 102. rođendana sarajevskog kluba i 70. rođendana stadiona Grbavica.

Najvatreniji navijači Željezničara, 'Manijaci' su za sutrašnju utakmicu najavili pravi spektakl.

U susret Željezničar ulazi s četvrtog mjesta i s 9 osvojenih bodova, te bi eventualnom pobjedom Bašićeva momčad privremeno mogla preuzeti vrh prvenstvene ljestvice.

S druge strane, GOŠK je u šest odigranih susreta skupio 5 bodova, što uz sve probleme koje su Gabeljani imali u početku sezone i nije tako loše.

"Ostaje žal za još nekim bodovima. Prvo poluvrijeme protiv Širokog Brijega i drugo poluvrijeme protiv Sarajeva smo morali bolje reagirati. Naročito protiv Sarajeva gdje smo imali prednost", kaže za Hercegovina.info trener GOŠK-a Denis Ćorić.

S druge strane, GOŠK je favoriziranim Sarajevu i Veležu uzeo po bod.

"Možemo biti zadovoljni s dosadašnjim učinkom s obzirom na sve okolnosti. Ono što je dobra vijest je to da nam se oporavljaju neki ozlijeđeni igrači i da ćemo za nastavak sezone biti snažniji za njih", dodane Ćorić.

Denis Ćorić

Favorit na Grbavici je poznat.

"Ma naravno. Željo je favorit na svom terenu, pred svojim navijačima, ne samo protiv nas, nego i protiv svih ostalih. No, mi ne idemo u Sarajevo s bijelom zastavom, to nije u sportskom duhu. Idemo odigrati najbolje što znamo".

Istaknuo je Ćorić i prednosti Želje.

"Željo ima odlične pojedince. Posebno bih istaknuo, Cocalića, Krpića i Mekića. Tu je naravno i Ovčina, no ne znamo kakvo je stanje s njegovom ozljedom", ističe Ćorić.

Utakmica će se igrati u fantastičnom dekoru.

"To mi je iznimno drago. Zna se kakav ambijent naprave navijači Želje i bit će gušt igrati. Želim ovim putem čestitati Želji i njegovim navijačima, a mi ćemo dati sve od sebe da pokušano ostvariti što bolji rezultat", kazao je Ćorić.

Utakmica između Željezničara i GOŠK-a igra se sutra (petak 15. rujna) s početkom u 18:30 sati.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.