DENIS ĆORIĆ "Nakon tri godine opet sam tu, kompletna 'krvna slika' se promijenila"

Denis Ćorić trener HŠK Posušje
HŠK Posušje

Denis Ćorić ponovno je na klupi HŠK Posušje. Nakon što je klub prije tri godine ponovno uveo u Premijer ligu BiH, sada se vraća kako bi sačuvao upravo taj premijerligaški status. Na Mokrom Docu tim povodom danas se održala konferencija za medije.

"Vratio sam se na Mokri Dolac nakon tri godine. Sigurno da je zadovoljstvo i čast što mogu biti trener jednog kluba kakav je HŠK Posušje. U međuvremenu, klub je narastao u svim segmentima, od infrastrukture do svega ostalog. Jednako tako, ovo je jedna velika obaveza. Kada sam odlazio prije tri godine, rekao sam ljudima u klubu da, ako se ukaže prilika i oni me budu htjeli, da neću i ne želim reći ne. Dogovorili smo se za pet minuta. Ovaj klub, ovaj grad, ovi navijači su fenomenalni i ja se nadam da ćemo nastaviti jednu dobru suradnju i priču kako je to bilo i prvi put", rekao je Ćorić.

Denis Ćorić trener HŠK Posušje

Zahvalio se i sada već bivšem treneru HŠK Posušje.

"Moram se zahvaliti treneru Branku Karačiću za sve što je napravio za Posušje. Naš posao je jednostavno takav. Trebamo se okrenuti prema naprijed, znamo što nas čeka. Ubrzo dolazi prvenstvo. Svi znamo da je stanka kraća, da su pripreme skraćene. Nadam se da će sve proći u najboljem redu".

Od njegovog odlaska ekipa se uvelike promijenila, no Ćorić smatra kako je ona jako dobra. No, isto tako dodaje koje se stvari moraju popraviti.

Denis Ćorić trener HŠK Posušje

"Mislim da su ostala samo dva ili tri igrača ostala od kada sam otišao. Promijenjena je kompletna "krvna slika". Posušje raste iz dana u dan i ja se nadam da ćemo svi zajedno to podići na još višu razinu. Smatram da je ekipa dosta dobra. Moja analiza kaže da tu ima još puno prostora za napredak, pogotovo u napadačkom dijelu i vjerujem da ćemo se podići u tom segmentu igre i da ćemo biti što bolji. Osnovni cilj nam je da što prije uđemo u "mirnu luku" i nadam se da ćemo uspjeti u tome. Imamo i Kup gdje ćemo pokušati doći što dalje, no fokus je na prvenstvu".

Sada slijede pripreme.

"Što se tiče priprema, imamo četiri prijateljske utakmice, a sedam dana ćemo boraviti u Ljubuškom", kazao je Denis Ćorić.

U četiri pripremne utakmice Posušje će snage odmjeriti sa Širokim Brijegom, Igmanom, Vukovarom i Sesvetama.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.