Deni Simeunović: U stanju smo obraniti tutulu prvaka

Deni Simeunović, HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, pojačanja, Deni Simeunović, HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, Stadion HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, Stadion HŠK Zrinjski, Deni Simeunović, Deni Simeunović, HŠK Zrinjski, FK Sarajevo iz Sarajeva, FK Sarajevo
Porazgovarali smo s Denijem za vrijeme prvenstvene pauze i evo što kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Evo za početak da ti u ime naših čitatelja i navijača Zrinjskog zaželimo sretnu Novu godinu.

Hvala vam puno, i ja vama također sve najbolje želim od srca.

Po čemu ćeš najviše pamtiti godinu za nama?

Najviše cu je pamtiti po osvajanju titule prvaka BIH, to mi je veliki iskorak i najsretniji trenutak u nogometnoj karijeri.

Osobno koja ti je utakmica najdraža u prethodnoj godini i zašto baš ta?

Najdraža utakmica mi je sa Širokim Brijegom koju smo preokrenuli u zadnjih 10 minuta. To je bio nevjerovatan osjećaj igrati tih posljednjih minuta, atmosfera je bila nevjerovatna, jednostavno navijači su nas gurali i preko granice maksimuma, i to je donjelo taj veliki rezultat i pobjedu.

Kada se sve sabere i oduzme da li je Zrinjski mogao više u recimo onom dvomeču sa Mariborom, i u ovom prvom dijelu sezone?

Pa ja mislim da smo mogli sigurno, i sa Mariborom, ali i sa cijelom polusezonom da bude bolja i efikasnija. Što se tiče Maribora mislim da su ozljede koje smo imali skrojile rezultat, i da nije bilo ozljeda sigurno bi bolje bilo za nas, te bi imali više šanse za pobjedu. Polusezona je isto započela bez nekih igrača što zbog ozljeda, što zbog kartona, i još kad se zbroje prečke, stative i neiskorišteni penali, na kraju stvarno možemo zaključiti i da nam je sreća okrenula leđa.

Može li Zrinjski obraniti titulu prvaka u nastavku sezone?

Ja sam uvijek optimista, i mislim da smo u stanju to odraditi, te da ćemo obraniti titulu. Ovakav kolektiv kakav mi imamo u ekipi nema nijedna momčad u ligi, i to je naša najveća prednost i moć.

Tvoje dobre igre privukle se pozornost velikih klubova, kakvi su osjećaji kada se za tebe interesiraju europski velikani?

Sto se tiče interesa klubova, naravno da mi to godi, jer me to vrati u djetinjstvo i razmišljanje kao dijete o tome kako bi bilo super jednog dana zaigrati u bilo kojem poznatom svijetskom klubu. Treba ići stepenicu po stepenicu, i sve će doći na svoje, meni je Zrinjski omogućio ovo sve i svojim dolaskom iz Travnika u Mostar sam napravio najbolji korak u svojoj karijeri. Za sve su zaslužni svi moji suigrači, Uprava i treneri koji su uvijek bili uz mene i bili mi najveća podrška u svemu!

Iako je pauza ti vrijedno treniraš, znači li to da ćeš u nastavak sezone ući jači neko ikada?

Naravno treniram svaki dan po dva puta dnevno, i želim se vratiti u Mostar naravno jači nego ikada. Nadam se da ovaj puta neće biti ozljeda koje su me pratile svake pripreme. Želim da pokažem svima da još mnogo više mogu dati za HŠK Zrinjski kada dođem potpuno spreman.

Evo za kraj poruka navijačima i našim čitateljima?

Svim čitateljima i navijačima svojeg najvoljenijeg kluba želim da budu najbolji kao sto su i do sada bili, da nas podrže u ovoj novoj godini da osvojimo obje titule, i da pokažemo da smo najbolji klub u BIH.