DEBITIRA U DERBIJU Krunoslav Rendulić ima novi posao, u klubu ga čeka bivši vratar Zrinjskog

Kruno Rendulić
Hercegovina.info

Krunoslav Rendulić (50) ima novi posao, pronašao ga je u Azerbajdžanu gdje će voditi Neftchi Baku. Neftchi je veliki klub koji je devet puta bio prvak Azerbajdžana, a posljednju titulu osvojio je 2021. Jasno je da ni ove sezone neće biti ništa od titule, jer nakon 24 odigrana kola Neftchi dijeli drugo mjesto na ljestvici, ali s čak 21 bodom manje od nedodirljivog Qarabaga.

Rendulića će u klubu dočekati dva hrvatska igrača - golman Ivan Brkić (28), te veznjak Filip Ozobić (32), koji je godinama u Azerbajdžanu te ima i 13 utakmica u dresu tamošnje reprezentacije.

Od hrvatskog trenera očekuje se da momčad dovede najmanje do trećeg mjesta, što bi na ljeto značilo i kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Velika je gužva na tablici od tog drugoj mjesta, pa sve do osmog, jer je čak sedam momčadi unutar pet bodova, a do kraja prvenstva je još 12 kola, prenose Sportske novosti.

Rendulića već na startu u nedjelju čeka i najteži mogući isput, jer je Neftchi domaćin protiv Qarabaga. Pobjeda bi novom treneru sjajno legla.

Rendulić je posljednji posao imao u Zrinjskom iz Mostara iz kojeg je otišao u studenom prošle godine.