DANKO ŠULENTA Žižović i dalje ima ugovor, što ne znači da sutra ne može biti raskinut

Danko Šulenta
hercegovina.info

Posljednjih dana u žiži sportske javnosti svakako je pitanje trenera HŠK Zrinjski. Plemići su polusezonu završili na šestom mjestu i javnost u pitanje dovodi ostanak Mladena Žižovića na klupi Mostaraca. Spominju se brojna imena kao njegovi nasljednici, bez da je iz kluba išta službeno objavljeno. 

O Žižovićevom statusu pitali smo jutros i čelnog čovjeka HŠK Zrinjski, izvršnog dopredsjednika kluba Danku Šulentu.

"Onog trenutka kada budemo donijeli odluku po tom pitanju ona, će biti službeno objavljena na stranicama kluba kao i uvijek do sada. Za sada u ovom trenutku nismo po tom pitanju ništa odlučili, a da jesmo javnost bi bila informirana. Mladen Žižović i dalje ima ugovor koji je važeći, što ne znači da sutra ne može biti raskinut kao i svakom drugom treneru", rekao je Šulenta te dodao.

"Još uvijek se vrši analiza učinjenog. Mi smo obavili razgovor po završetku sezone, a nakon analize ćemo donijeti odluku i vidjeti kako se postaviti prema svemu što je napravljeno do sada", rekao je za hercegovina.info izvršni dopredsjednik HŠK Zrinjski Danko Šulenta.

Kažimo kako se u medijima spominjalo kako će klupu Mostaraca preuzeti Sergej Jakirović i Goran Tomić, no i jedan i drugi tu opciju su za hercegovina.info odbacili.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.