DANKO ŠULENTA Dovodimo još jednog vratara, a neke igrače bi mogli transferirati u inozemstvo

Danko Šulenta
Hercegovina.info

Nakon što su jučerašnji slobodni dan proveli u Mostaru, nogometaši HŠK Zrinjski danas su se ponovno vratili u svoju bazu u Međugorje gdje su započeli četvrti tjedan priprema.

Plemići prolaze bez ozljeda i svi igrači su na raspolaganju Sergeju Jakiroviću. Manjih problema ima Mateo Božić, koji je danas radio odvojeno s kondicijskim trenerom Marinom Ivančićem.

Kako je i najavljeno, na treningu nije bilo vratara Ivana Brkića. On je danas otišao za Dubai gdje će obaviti liječničke preglede nakon kojih bi trebao staviti potpis na ugovor s Rigom iz Latvije koja se u Dubaiju nalazi na pripremama.

Zrinjski bi za Brkića trebao dobiti odštetu koja će zadovoljiti klub. No, izvršni dopredsjednik HŠK Zrinjski Danko Šulenta oprezan je s izjavama.

"Pustimo prvo da Ivan (Ivan Brkić) obavi liječničke preglede i riješi sve s novim klubom. Prvo treba sve biti službeno, potvrditi transfer, a onda se mogu otvoriti razgovori na tu temu", kazao je Šulenta koji je i sam danas pratio trening Plemića.

Trener vratara Feđa Kulagić radio je s Antoniom Soldom i Mirom Varvodićem.

"Mi ne možemo ostati na dva vratara i morat ćemo dovesti još jednog. U ovom trenutku u omladinskoj školi nemamo konkurentne vratare za prvu momčad, tako da ćemo se okrenuti nekom novom rješenju."

Prijelazni rok je tek počeo mogući su i odlasci, a sukladno tome i dolasci.

"Postoji mogućnost da još neke igrače transferiramo u inozemstvo. Ukoliko bi se nešto tako dogodilo vjerojatno bi posegnuli za još nekim novim igračima. Ono što nam je trebalo do sada smo uglavnom popunili. No, znate kako kažu, za dobrog igrača uvijek ima mjesta."

I vremena su zahtjevna.

"Ne samo u našem nogometu, već i u cijelom svijetu, vremena su teška. U zimskom prijelaznom roku inače se teško pojavljuju kvalitetna rješenja, ali i ono što vrijedi teško možeš platiti. Ograničenja su u svakom smislu", rekao je izvršni dopredsjednik Zrinjskog za hercegovina.info.

Kažimo i to kako je za desnog bočnog Plemića Josipa Ćorluku postojao interes jednog kluba iz Turske, no kako doznajemo nije to bila ponuda koja bi zadovoljila klub, ali ni reprezentativca BiH u redovima Zrinjskog.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.