Danijel Stojanović: Jedva čekam povratak na teren

HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Hajduk, Danijel Stojanović, Hajduk, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović
Naravno pogađate riješ je o Danijelu Stojanoviću koji se nakon uspješne operacije u Zagrebu nakratko priključio suigračima u Mostaru.

Evo za tobom je stanka u kojoj si i operiran, kako je sve prošlo?

"Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu i oporavak ide prema očekivanja. Iznimno sam sretan što sam došao u Mostar, i što sam prisustvovao pobjedi Zrinjskog nad Širokim. Tom pobjedom smo završili ovu sezonu, a ja osobno počinjem sa treninzima za mjesec dana".

Kada možemo očekivati tvoj povratak na teren?

"Kao što sam rekao počinjem sa treninzima, i ja se nadam da ću na prvom okupljanju za nastavak sezone biti zdrav i potpuno spreman za proljetni dio prvenstva".

Kako ocjenjuješ ovu polu sezonu, da li je uspješna ili ne?

"Na kraju sezone rezultat je dobar, naravno ne pretjerano ali sa obzirom na pehove tijekom cijele sezone sa povredama. I kada se sve sabere i oduzme polufinale kupa i 25 bodova je jedan sasvim solidan rezultat u ovom trenutku".

Kako vidiš Zrinjski u proljetnom dijelu prvenstva?

"Pa, nakon zadnjeg kola u kojem smo mi pobijedili Široki, i u kome je Sarajevo savladalo Borac definitivno smo u utrci za naslov prvaka, a naravno imamo velike ambicije u Kupu BiH".

Hvala i sretno!

"Hvala i Vama i jedva čekam povratak na teren i ovim putem pozdravljam navijače Zrinjskog posebno Ultrase".

Za sada toliko od Danijela, idući puta nadamo se intervju sa njim u njegovim rodnim Našicama koje će naša ekipa posjetiti za predstojeće blagdane.

www.zrinjski.info