DANAS DERBI NA GRBAVICI Zrinjski bez dvije važne karike, priključen 17-godišnji vratar Sefo

Mario Maka Ivanković
hercegovina.info

Danas se na Grbavici igra derbi 6. kola zaostale utakmice između Željezničara i Zrinjskog. U različitom raspoloženju ove dvije momčadi dočekuju susret.

Željezničar je u dobrom zaletu posljednje tri utakmice i pobjedom može preskočiti Borac na drugom mjestu, doći na četiri boda zaostatka od vječitog rivala Sarajeva i uz sve to igrači Amara Osima će imati za odigrati još jednu zaostalu utakmicu. 

S druge strane Zrinjski zbog koronavirusa treću utakmicu u nizu ne može računati na svoj stručni stožer, tako da će ponovno na klupi sjediti trener kadeta Mario Ivanković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Težak poraz u prošlog kolu doživjeli su nogometaši Zrinjskog na Otoci od Olimpika koji je slavio rezultatom 3:0. Jednako tako veliki problem će biti izostanak dvije važne karike; vratara Ivana Brkića koji je protiv Olimpika zaradio isključenje te Nemanje Bilbije koji će izostati zbog ozljede.

Plemići su tako ostali na samo jednom vrataru Antoniju Soldi te je Ivanković bio primoran u kadar za utakmicu uvrstiti 17-godišnjeg Anisa Sefu.

Jedno je sigurno, na Grbavici nas očekuje jako zanimljiv susret koji je za obje momčadi od velike važnosti.

Utakmica Željezničar - Zrinjski igra se od 16:30, a izravni prijenos možete pratiti u programu Arena Sport.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.