Dambrauskas više nije trener Hajduka, naslIjedio ga bivši igrač Zrinjskog i Širokog Brijega

Hajduk,Valdas Dambrauskas,mislav karlogan
HNK Hajduk

Valdas Dambrauskas od danas više nije trener Hajduka, priopćili su danas iz splitskog kluba. Sa sada već bivšim trenerom Bijelih, nakon obavljenog razgovora, dogovoren je sporazumni raskid suradnje. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Marius Skinderis i Justinas Gasiunas. 

Momčad će u narednom razdoblju voditi trener Mislav Karoglan, koji je kao pomoćni trener sudjelovao u radu protekla dva stručna stožera prve momčadi, a Klub će o njegovim pomoćnicima pravovremeno obavijestiti javnost. 

Dambrauskas je prvu momčad preuzeo 2. studenog 2021. godine, a Hajduk je pod njegovim vodstvom odigrao ukupno 38 službenih utakmica i pri tom ostvario 23 pobjede, 8 remija i 7 poraza. 

Posebno će ostati upamćen kao trener koji je nakon devet godina donio trofej na Poljud, pobijedivši Rijeku u Splitu rezultatom 3:1 u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Njegova momčad do kraja prošle sezone borila se za oba nacionalna trofeja, a onaj pobjednika Kupa osvojen je na uvjerljiv način i zaslužno krasi trofejne vitrine Kluba. Posljednji put momčad je vodio na Šubićevcu gdje je Hajduk odigrao 1:1 sa Šibenikom.