JOŠ JEDAN ODLAZAK NA PECARI Dalibor Šilić podnio neopozivu ostavku!

Dalibor Šilić
Dalibor Šilić

Legendarni kapetan i klupska legenda NK Široki Brijeg, Dalibor Šilić podnio je neopozivu ostavku na dužnost sportskog direktora NK Široki Brijeg koju je obnašao posljednjih sedam godina.

"Zahvaljujem se predsjedniku, dopredsjednicima i članovima Upravnog odbora, svim trenerima i igračima i drugom osoblju te svim istinskim navijačima s kojima sam imao vrlo korektan odnos u razdoblju koje sam proveo na Pecari.

Ovo je moj klub i uvijek će tako biti. Ovdje sam proveo punih 18 godina, 11 godina kao igrač i sedam kao sportski direktor. Došlo je do određenog zasićenja i stiglo je vrijeme za odlazak. Plan je bio promovirati mlade igrače i igrati kvalifikacije za europska natjecanja. Vjerujem kako smo, unatoč određenim problemima, uspjevali ispunjavati naše ciljeve, osim u prethodnoj sezoni koja je naprasno prekinuta", kazao je Dalibor Šilić na odlasku, a zatim poručio kako klub ne treba brinuti za svoju budućnost.

"Klub ne treba brinuti za svoju budućnost. Ima dovoljno ljudi koji vole ovaj klub i on će sigurno ostati u vrhu bh. nogometa. Ovaj klub uz svoje prijatelje i sponzore može samo rasti i ići na višu razinu. Sada se planiram dobro odmoriti, a onda i nastaviti s edukacijom za posao kojim sam se bavio posljednjih nekoliko godina, ali klubu ću uvijek ostati na raspolaganju", poručio je Šilić.

Iz NK Široki Brijeg su se zahvalili sada već bivšem sportskom direktoru kluba: "Našem dugogodišnjem kapetanu i igračkoj legendi zahvaljujemo na svim golovima, asistencijama, uspjesima i, u konačnici, svemu učinjenom u klubu u kojem je ostavio duboki trag".