VIDEO  "Da mi je netko to prije rekao, kazao bi mu da je lud"

Sergej Jakirović
hercegovina.info

Derbi kola sutra će u Mostaru odigrati Zrinjski i Sarajevo. Prednost momčadi s Koševa se topi. Borac im puše za vratom i momčad iz Banja Luke sada ima samo dva boda manje, dok njihov sutrašnji domaćin Zrinjski broji samo četiri boda manje. Očekuje nas svakako neizvjesna i zanimljiva utakmica, kao i 'luda' borba za naslov prvaka.

Pred novinare je uoči sutrašnjeg derbija izašao trener Zrinjskog Sergej Jakirović. Ističe kako nije mogao vjerovati da bi Sarajevo moglo ispustiti toliku bodovnu prednost.

"Da mi je netko rekao da će Sarajevo izgubiti toliku prednost rekao bih mu da je lud, ali je Borac pobjedom zakomplicirao prvenstvo", rekao je Jakirović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaže kako nepoznanica nema.

"Veliki derbi je pred nama. Očekuje nas nova teška utakmica. Ovo je treći dvoboj nas i Sarajeva ove sezone tako da se manje više poznajemo. Nitko nikoga ne može iznenaditi. Sarajevo i dalje ima izuzetno kvalitetnu momčad počevši od golmana pa do Dupovca, Đokanovića koji je sjajan mladi igrač, te do Fanima koji jednim potezom može riješiti utakmicu. Tu je i Mešanović", kazao je trener Plemića.

Zbog kartona neće biti kapetana Plemića u sutrašnjem derbiju.

"Ne možemo računati na Nemanju Bilbiju zbog kartona što će biti veliki hendikep, ali oni igrači koji budu igrali moraju dati 120 posto od sebe", rekao je Sergej Jakirović.

Valja istaknuti kako je Jakirović sinoć gostovao u emisiji "Na kavi s..." u programu Zrinjskog TV gdje je govorio o svom životu, igračkoj i trenerskoj karijeri, ali i odgovarao na pitanja navijača Zrinjskog.

Sadržaj se učitava...