Crnica - Jezera - 6:1 (3:0)

MNK Crnica, mnk ustanik, MNK Crnica, mnk jezera, mnk porto tolero, MNK Crnica, MNK Crnica, mnk trogir
U predigri utakmice samo dan prije Uprava kluba zahvalila se treneru Robertinu Jelovčiću pa je momčad u ovoj utakmici vodio Dario Kulušić. Šok s trenerom nije uopće utjecao na momčad koja je danas odigrala disciplinirano, pametno i strpljivo, baš onako kako treba. Momčad Jezera načeo je Alen Protega i do kraja poluvremena Crnica je postigla još dva zgoditka preko Žumberca sa desetak metara topovskim udarcem i preko Vukičevića. Drugo poluvrijeme Crnica je odradila mirno te sredinom poluvremena preko raspoloženog Jurkovića postigla dva pogotka i otišla na visokih 5:0. Šesti gol Crnice postigao je Alen Protega nakon što je presjekao jednu loptu Jezera u igri s igračem-vratarom. Počasni gol Jezera su postigla pred kraj susreta preko Lea Klarina koji je postavio konačnih 6:1.

Na kraju utakmice jedan od ponajboljih igrača Alen Protega bio je jasan: "Odigrali smo baš onako kako smo se dogovorili. Znali smo da će Jezera padati u tempu što utakmica bude odmicala i to smo znalački iskoristili. Sljedeće kolo idemo u Ploče i to je jako teško gostovanje, ali mi smo spremni odigrati hrabro i pobijediti neugodnog domaćina".

II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - REGIJA JUG

18.KOLO

DVORANA NA BALDEKINU, NEDJELJA, 10.4.2016. U 20:15 h


MNK CRNICA - MNK JEZERA - 6:1 (3:0)


Suci: Andrej Topić (Solin), Edo Vulić (Split), Filip Ljubičić (Split)

Delegat: Oliver Živković (Šibenik)


MNK CRNICA: Baričić, Grubišić, Vukičević, Žumberac, Ljubić, Protega, Vuković, Perica, Jurković, Čivljak

Predstavnik kluba: Dario Kulušić


MNK JEZERA Rak, Kapov, Klarin K., Bračanov, Klarin L, Lapov-Mijatov, Kosor, Klarin S., Fatović, Kovačev, Kulušić

Trener: Andrija Bakula


Strijelci: 1:0 Protega 10.min., 2:0 Žumberac 15.min., 3:0 Vukičević 18.min., 4:0 Jurković 30.min., 5:0 Jurković 31.min., 6:0 Protega 36.min., 6:1 Klarin L. 39.min.