ČOVJEK VELIKOG SRCA "Jajo ti si Posušje"

Posušje sladoled navijači
HŠK Posušje

HŠK Posušje na Facebooku se zahvalilo poznatom posuškom slastičaru koji je u subotu, tijekom utakmice protiv Slobode, sladoledom počastio sve navijače na sjeveru stadiona Mokri Dolac.

" Jajo ti si Posušje. Priča o malenom čovjeku velika srca posebna je priča malenoga grada u srcu Hercegovine. Svaki peti stanovnik Posušja je bio na “zelenom dragulju”, nažalost igrači nisu uspjeli slaviti, ali su pobjedu odnijeli navijači Posušja i jedan čovjek druge vjere i nacionalnosti koji živi Posušje već pedeset godina.

Njegov nadimak i slastičarski proizvodi su brend malenoga grada. Jahja Abdulahi od milja zvani Jajo,   je svojim delicijama uoči najvećeg kršćanskog blagdana počastio sve navijače na sjeveru Mokrog Doca. Redovi su se stvarali, a navijaču su uživali u okusima vanilije i jagode na svojim nepcima. Legendarni Jajo još jednom je pokazao kako voli svoje Posušje, a Posušje je pokazalo koliko voli svoga Jaju. HŠK Posušje je uoči početka PL BiH legendarnom Jahji uručilo godišnju ulaznicu i službeni dres HŠK Posušje. Jahja ti si Posušje!”, napisali su.