ĆORIĆ I JAKIROVIĆ ZADOVOLJNI Nakon utakmice složili su se u jednoj stvari

Sergej Jakirović, Denis Ćorić
Hercegovina.info

S obzirom na pripreme, teške noge i vruće i sparno vrijeme, zadovoljni su bili viđenim večeras treneri Posušja i Zrinjskog Denis Ćorić i Sergej Jakirović nakon prijateljske utakmice u Međugorju. Oba trenera smatraju kako će Posušje biti neugodan protivnik za sve premijerligaše.

"Poslije nekoliko uvodnih dana, došli smo ovdje odigrati protiv jedne ekipe za koju ne treba trošiti puno riječi, znamo tko je i što je u bh. nogometu. Osim uvodnih deset minuta, gdje su dečki bili pod impresijom, s ostalih osamdeset ja sam prezadovoljan. Golove koje smo primili su plod grešaka i gubitka koncentracije, ali to je sastavni dio nogometa. Umor je očigledan i sparno vrijeme. Raduje me da smo parirali jednoj dobroj ekipi. Na kraju smo imali dvije tri izgledne prigode. Moramo biti iskreni i reći da je Zrinjski jedan level više. Sve u svemu sam zadovoljan i vjerujem da ćemo biti još puno bolji do prvenstva,  uz pojačanja koja dovedemo. Bit ćemo tvrd orah svima u Premijer ligi, nećemo igrati sporednu ulogu."

Sergej Jakirović,Denis Ćorić

"Pregovaramo s četiri -pet igrača, nadam se da ćemo kroz nekoliko dana kompletirati igrački kadar. S njima ćemo se podići na jednu višu razinu. Naš cilj je opstanak u ligi, nadam se da ćemo ga osigurati."

Zadovoljan je bio i Jakirović.

"Zadovoljan sam prije svega što su svi igrači dobili priliku tako da možemo sve dobro vidjeti. Postava koja je igrala prvi pola sata je momčad koja je iznijela proljetni dio sezone. Bilo je tu dobrih stvari, mogli smo postići još koji pogodak. Promjenama su se malo izgubile linije kompaktnosti, ali to je pokazatelj svima da nije lako igrati u Zrinjskom, a meni odgovor da vidim može li netko ispunjavati zahtjeve koji nosi ovaj klub."

Priliku je dobilo dosta mlađih igrača.

 "Bilo je dobre reakcije, uopće nije sporno da oni daju sve od sebe. Ima tu još puno za raditi na taktici. Vidi se umor na nekim novopridošlim igračima i zato ima tehničkih grešaka, ali nije to sada u prvom planu kao ni rezultat. Bitno je da svi dobiju minutažu i da se nitko ne ozljedi."

O eventualnom dolasku napadača trener Zrinjskog je rekao:

"Stigao nam je Bara (Tomislav Barišić), što se tiče napadača nećemo se zaletjeti. Imamo Bilbiju i Mašića, jedino ako se otvori nešto ekstra."

Posušje je kaže jako dobro.

"Vidio sam dobro Posušje. Oni imaju kostur od prošle sezone. Sada moraju dovoditi igrače koji će raditi razliku, a to nije lako. Mora priznati da igrači imaju prevelike financijske zahtjeve. No, kako bude odmicalo vrijeme sami će se nuditi. Posušje će biti tvrd ora svima u ovoj ligi", zaključio je Jakirović razmišljanjem kakvo dijeli i Denis Ćorić trener Posušja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.