ČISTKA U VELEŽU Ovčina napustio klub nakon sedam, a Zeljković nakon pet godina

Ovčina Velež
FK Velež

Odmah po završetku ne baš uspješne sezone u kojoj su Rođeni ostali bez plasmana u Europu, krenula je čistka u Jusufbegovićevoj svlačionici.

Tako je mostarski još prije nekoliko dana objavio kako je klub napustio Slaviša Bogdanović, a Rođeni su se razišli i s Wallaceom.

Danas pak nova dva odlaska. Klub su napustili Haris Ovčina i Samir Zeljković.

"FK Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje kluba kao i cjelokupnu sportsku javnost, da je ugov

or sa našim dosadašnjim fudbalerom Samirom Zeljkovićem istekao, te da isti neće biti produžen".

Stigao je 19. srpnja 2018. godine iz FK Igman. U crvenom dresu je odigrao ukupno 149 utakmica, u kojima je upisao dva pogotka i dvije asistencije. 

Ovčina je u Velež stigao još ranije, točnije 2016. godine iz Famosa. Ovaj dvadesetšestogodišnji polivalentni nogometaš u dresu Rođenih je odigrao ukupno 153 utakmice, u kojima je upisao 19 pogodaka i 20 asistencija

Za Ovčinu i Zeljkovića iz Veleža su napisali kako će zlatnim slovima biti upisani u bogatu povijest kluba, kao članovi generacije koja je izborila plasman u UEFA Europa konferencijsku ligu, te po prvi put u modernoj povijesti osvojila Kup Bosne i Hercegovine.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.