Ćiro Blažević: Ja sam trebao postati izbornik, ali je Mamić tražio Kovača

Miroslav Blažević Ćiro
Ćiro Blažević nije s oduševljenjem primio vijest o smjeni Igora Štimca i postavljanje Nike Kovača za novog izbornika Hrvatske.

- Šuker obmanjuje javnost kada kaže da je on to odlučio. Ne, nije. To je Mamić odlučio. Na sudu ću dokazati da je u avionu Mamić svima njima uvjetovao da se postavi Niko Kovač. Govorio je "to je najbolje za narod". Tog Štimca jadnog su odj..... Pa da imaju malo morala i Šuker i Mamić bi otišli. J.... ti hrvatski nogomet u kojem Mamić komandira! Nema regularnosti u hrvatskom nogometu dok je Mamić gazda. A kada nema regularnosti u sportu, onda sport nema svoju svrhu - rekao je 'trener svih trenera' za Soundset, te otkrio kako ga je iznervirala činjenica što on nije postavljen za izbornika u dvije utakmice dodatnih kvalifikacija.

- Da nije bilo Mamića, Šuker bi rekao: Pustimo Ćiru ove dvije utakmice, a nakon toga neka Niko vodi reprezentaciju. Ja znam kako bi transformirao naše reprezentativce u kamikaze. Razočaran sam činjenicom da Davor Šuker još uvijek nije uspio da bude predsjednik - zaključio je Ćiro.

vecernji list