Čapljina bolja od Turbine

Pogotcima Zubonje, Remetića i Bajrića nogometaši Jusufa Čizmića su slavili rezultatom 3:1. Već u 2. minuti Čapljinci su poveli. Jusufbašić je izborio prekršaj na lijevoj strani kojeg je izveo Bošković, a najviši u skoku bio je Zubonja koji je glavom pogodio za vodstvo domaćina.

Nakon nekoliko neiskorištenih prilika nogometaši Čapljine su ipak postigli pogodak za 2:0. Bajrić je asistirao za Remetića koji je udarcem s 16 metara prevario gostujućeg vratara udvostručivši prednost svoje momčadi. Cijelo prvo poluvrijeme Čapljinci su upotpunosti dominirali nedopustivši gostima da ozbiljnije zaprijete. Do kraja poluvremena se ništa značajnije nije događalo pa se na odmor otišlo prednošću Čapljinaca od 2:0.

Na poluvremenu Čizmić je obavio jednu izmjenu, umjesto Benića ušao je Bebanić. I drugo poluvrijeme je pripalo domaćinima iako je u pogotcima rezultat bio izjednačen - 1:1. Pobjedu je potvrdio Bajrić nakon što je izašao sam pred gostujućeg vratara te pogodio za 3:0 da bi samo minut kasnije gosti smanjili na 3:1 te tako postavili konačni rezultat utakmice. Do kraja utakmice Čapljinci su imali još nekoliko izglednih prilika, ali se mreže nisu tresle.

Sve u svemu, oko 400 okupljenih gledatelja moglo je uživati u pobjedi Čapljine, a ovu utakmicu je s tribina pratio i načelnik Općine Čapljina, dr. Smiljan Vidić. Ovome dodajmo kako novo pojačanje, tamnoputi Adilla`du nije bio u konkurenciji za ovu utakmicu zbog problema s registracijom.

8. kolo Druge lige FBiH - Jug:
HNK "Čapljina" - FK "Turbina" 3:1 (2:0).
Stadion "Bjelave" u Čapljini.
Gledatelja: 400.
Strijelci: 1:0 Zubonja, 2:0 Remetić, 3:0 Bajrić, 3:1 ---.
HNK "Čapljina": Josić, Zubonja, Benić (Bebanić), Grbavac, Knezović, Mikelini, Čehajić (Jurković), Bošković, Bajrić, Jusufbašić, Remetić (Pažin).

capljina.blog.hr