BURNO U GABELI Trener dao ostavku, potjerana tri igrača, ostali će biti kažnjeni

Lujo Ilić
Facebook

Gabelski GOŠK je u Prvu ligu FBiH ušao s velikim ambicijama, ali nije krenulo dobro u uvodna tri kola kad su upisali jednu pobjedu i dva poraza. Zato je poslije poraza od Zvijezde (1:0) neopozivu ostavku podnio trener Vule Trivunović, objavljeno je na službenim stranicama kluba.

Ne zamjeraju treneru, krivci su igrači

"Treneru ništa ne zamjeramo, molili smo ga da se vrati, ali nije povukao svoju odluku. Pao je psihološki, izgubili smo od ekipe koja praktički nije htjela izići na teren jer mjesecima nisu dobili plaću. Za ovo su odgovorni igrači, trojica su dobila otkaze, a ostali će biti financijski kažnjeni. Nevjerojatno je kako se ponašaju, a imaju odlične uvjete, sve smo im osigurali", priča predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić za Dnevni list.

Sadržaj se učitava...

Otkaze su poslije utakmice u Gradačcu dobili Stefan Golubović, Deni Simeunović i Bojan Mihajlović.

Vule Trivunović je za poraz potpuno preuzeo odgovornost na sebe, ističući da želi zaštiti igrače.

"Moja ostavka je prirodan slijed okolnosti kad nema rezultata. Uvijek u životu se vodim time da mora postojati karakter i odgovornost. Mislio sam da je u Bihaću bio loš dan ekipe. Da to nije slučajnost pokazala je utakmica sa Zvijezdom. Nisam nigdje doživio takvu podršku od uprave kakvu su nam pružali direktor Andrija Jurković i predsjednik Lujo Ilić. Sve preuzimam na sebe jer želim da se GOŠK vrati u Premijer ligu. Došao sam čistog obraza sa predanošću radu, a suradnja je bila vrhunska. Iz moralnih razloga sam rekao da je vrijeme da dođe netko tko će razdrmati ekipu. Nekad je potrebna šok terapija. Želim da se GOŠK vrati na pobjednički kolosijek dok je vrijeme, dižem sidro dok ništa nije izgubljeno", naveo je Vule Trivunović.

Predsjednik Lujo Ilić kaže da ga je molio da ostane u klubu.

"Rekao sam mu: “Ukoliko bih ostao, onda ti ne bih bio prijatelj, nego materijalist koji bi gledao samo svoj interes, a ne napredak i rezultat kluba”. To neću da budem nikad u životu. Hvala na podršci i suradnji. Ne znam hoću li ikad imati to što sam imao u Gabeli", izjavio je Trivunović za Dnevni list.