FOTO  Brotnjo remizirao s Bosnom Kompred u Čitluku

MNK Brotnjo Bosna Kompred
Hercegovina.info

U okviru 7. kola Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine futsaleri Brotnja večeras su na svom parketu remizirali s ekipom Bosne Kompred iz Tuzle odigravši rezultatom 2:2. U Čitluku smo večeras gledali možda i najbolju utakmicu kada su u pitanju domaći susreti Čitlučana, a za momčad iz Tuzle možemo slobodno reći kako odigrala utakmicu iznad svih očekivanja na visokom nivou.

U GSD u Čitluku vidjeli smo četiri pogotka, a razlog što ih nije bilo više su vratari obje momčadi, Dujmović odnosno Čizmić.

Poveli su gosti već u 3. minuti utakmice kada je lijepo iz jedne polukontre pogodio Mahir Hodžić. Nakon toga redali su se napadi Brotnja i igralo se praktički pred jednim golom, no vratar Čizmić je obranio veliki broj prigoda. Osjetio se večeras jako izostanak Marina Sutona u domaćoj momčadi.

No, u 11. minuti vratar Bosne Kompred nije mogao ništa. Lijepo su Čitlučani izigrali obranu gostiju, Marin Sesar dodao je do Šunjića koji pogađa za izjednačenje. 

Rezultatom 1:1 otišlo se na odmor. U nastavak bolje ulazi Brotnju. Jednu izgubljenu loptu koja je išla prema gol autu, klizećim startom hvata požrtvovni Marin Šunjić, dodaje je do Zvonimira Ćavara, koji lijepo pogađa za prednost Čitlučana. 

Nakon toga primjetan je bio pad u domaćoj momčad. Redali su se napadi Bosne, no Andrijano Dujmović na golu Brotnja večeras je bio iznimno raspoložen.

Ipak u 34. minuti, nakon jednog okreta, pucao je za goste Čorhodžić i efektno pogodio donji lijevi kut Dujmovića koji ovu loptu zaista nije mogao obraniti. 

Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao te je utakmica završena najrealnijim rezultatom, po prikazanoj igri večeras.

Od ostalih rezultata valja istaknut kako je Mostar Stari Grad na gostovanju svladao Seljak u Livnu rezultatom 2:4, Sloga je slavila protiv Kaskade na domaćem parketu 9:4, Policajac je kod kuće poražen od Salinesa 2:3.

Sutra u Mostaru HFC Zrinjski dočekuje GFC Sarajevo.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.