BROTNJO DOZNAO PROTIVNIKA U DOIGRAVANJU "Odlučivat će nijanse, mjesto nam je u Prvoj ligi FBiH"

Matej Rozić HNK Brotnjo
HNK Brotnjo Čitluk

U prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je održan ždrijeb parova doigravanja za ulazak u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Tako će se za ulazak u viši rang boriti Famos i FK Radnički, dok će HNK Brotnjo iza kojeg je sjajna sezona Prvu ligu Federacije BiH pokušati izboriti u dvomeču protiv Travnika.

Trener HNK Brotnja za Hercegovina.info kaže kako je Travnik blagi favorit, no kako se on i njegova momčad imaju itekako čemu nadati.

"Za protivnika smo dobili jednu jako kvalitetnu momčad. Svoju ligu osvojili su nadmoćno nad ostalim protivnicima. No, mi u ove dvije utakmice ulazimo jako motivirani. Dečki jedva čekaju istrčati u srijedu na travnjak stadiona Pirota u Travniku", kaže Rozić.

Otkriva i koja je mala prednost za njegovu momčad.

"Želimo ponovno vratiti Brotnjo u Prvu ligu Federacije gdje je i naše mjesto. Prednost nam je što prvu utakmicu igramo u gostima, a uzvrat na domaćem terenu pred svojim navijačima. No, očekuju nas dvije dosta teške i zahtjevne utakmice. Vjerujem da će odlučivati nijanse o onom tko će se plasirati u viši rang."

Prva utakmica se igra u srijedu 12. lipnja na stadionu Pirota u Travniku, dok je uzvrat tri dana kasnije, 15. lipnja na Barama u Čitluku.