FOTO/VIDEO  BROTNJO BOLJI OD SLOGE Odlična igra i fantastični Zvonimir Ćavar za treću pobjedu Čitlučana u nizu

MNK Brotnjo, MNK Sloga
hercegovina.info

Futsaleri Brotnja večeras su u 4. kolu Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine svladali Slogu rezultatom 6:2. Utakmica je to u kojoj je momčad Tomislava Bevande pokazala dominaciju nad svojim večerašnjim protivnikom, uz mali pad početkom drugog poluvremena.

No, krenimo redom.

Igrala se 8. minuta susreta. Marin Šunjić odlično je iz jednog auta prebacio obranu Sloge, pronašao svog imenjaka Sutona, a ovaj fantastičnim volejom šalje loptu u same rašlje gostiju.

MNK Brotnjo,MNK Sloga

U 11. minuti Brotnjo vodi 2:0. Ponovno akcija iz auta. Zaspala je obrana gostiju, Marin Sesar šalje loptu do Luke Pehara, on se oslobađa svog čuvara i pogađa za 2:0 i svoj prvijenac u dresu Brotnja 

Tim rezultatom momčadi odlaze na predah.

U nastavku furiozan početak Sloge.U 23. minuti solo akciju napravio je Duje Nevistić nekadašnji igrač Brotnja te pogodio mrežu Dujmovića i vratio utakmici neizvjesnost. 

Samo minutu kasnije izjednačenje. Ponovno je odlični Duje Nevistić sve sam napravio i pogodio mrežu Dujmovića koji je imao tu loptu u rukama, no ona mu je ipak prošla u mrežu.

Brotnjo se vraća u istoj minuti. Sve je sam napravio Zvonimir Ćavar odlično pucao, lopta na putu do gola dira jednog igrača Sloge te neobranjivo odlazi iza leđa vratara gostiju.

Sadržaj se učitava...

U 30. minuti novi gol za Brotnjo, ponovno je precizan Ćavar. Odlično su prilikom jednog kornera akciju organizirali domaći igrači. Grbešić je izveo korner, Suton ostavio petom za Ćavara, a ovaj sigurno pogađa za povećanje vodstva Brotnja.

Nakon toga momčad Sloge prelazi na igru s vratarem u polju. No, to ih je koštalo još dva pogotka u mreži. Odlično su domaći branili takvu igru i dočekali dvije pogreške iz kojih su dva puta pogodili sa svoje polovice terena. 

Najprije je Zvonimir Ćavar postigao svoj hat-trick u 35. minuti, da bi pobjedu potvrdio Marin Sesar u posljednjoj minuti susreta.

Bila je ovo treća pobjeda u nizu momčadi Tomislava Bevande. Nakon Zrinjskog i Seljaka, Čitlučani su pobjedili momčad koju u prošloj sezoni nisu uspjeli poraziti.

Valja istaknuti kako su igrači Brotnja večeras pobjedu posvetili svom suigraču Anđelu Čolaku kojem je danas preminuo otac.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.