FOTO/VIDEO  Brković fantastičnim pogotkom Posušju donio važna tri boda

HŠK Posušje Borac
HŠK Posušje

U 31. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Posušje danas su na svom terenu svladali Borac rezultatom 1:0, a čovjek odluke je bio Arijan Brković.

Prvu priliku imali su gosti u 10. minuti. Sam je pred Kukića izašao kapetan gostiju Lukić, ali vratar Posušja to odlično brani.

Tri minute kasnije dobra prilika na drugoj strani. Horić je lijepo spustio loptu za Rozića, ali nije dobro zahvatio loptu napadač Posušja i lopta odlazi pokraj vrata Ćetkovića.

HŠK Posušje Borac

U 15. minuti nova prilika za domaće. Boban je uposlio Rozića čiji udarac ispod grede vadi Ćetković i odbija u korner.

Malo nakon toga vidjeli smo dva pokušaja Borca. Svoje udarce isprobali su Predragović i Kulašin, ali u oba navrata lopta odlazi pokraj vrata.

U 35. minuti sporna situacija. Ubacivao je u kazneni prostor Borca loptu Luka Lučić, a lopta je čini se pogodila u ruku jednog nogometaša gostiju. Za suca je to bio samo korner. Uslijedili su burni prosvjedi domaćih, no uzalud.

Tri minute kasnije nova prilika za Posušje. Sjajno je pucao Begić, a Ćetković još jednom sjajnom paradom loptu "čupa" ispod grede i pokazuje svoju kvalitetu.

Do kraja poluvremena pokušao je još Milanović iz slobodnog udarca, ali vratar Borca je još jednom na pravom mjestu.

Na odmor se otišlo netaknutih mreža.

U nastavku se nastavlja pritisak domaćih. 

U 53. minuti pucao je Roce, no tu je ponovno Nikola Ćetković.

HŠK Posušje Borac

Dvije minute kasnije u dobroj prigodi našao se Rozić, ali njegov udarac odlazi pokraj vrata. 

U 57. minuti još jedna dobra prilika za Posušje. Za udarac se izborio Milanović, ali iz neposredne blizine pucao je mlako u vratara Borca koji je to bez problema zaustavio.

U 70. minuti pokušao je za Borac Jakov Blagajić, ali njegov udarac s ruba kaznenog prostora odlazi izvan okvira vrata Luke Kukića.

U 72. minuti Posušje vodi. Milanović je ubacio u kazneni prostor gostiju, jedan nogometaš Borca je to nespretno pokušao očistiti, lopta dolazi do Brkovića koji je sjajno prima na prsa, a zatim iz okreta volejem šalje u mrežu. Ništa tu nije mogao danas odlični Ćetković.

Pokušao je u 78. minuti iz velike daljine Frane Maglica, vratar Borca sigurno to hvata.

Sadržaj se učitava...

Do kraja utakmice Posušje je uspjelo sačuvati prednost o osvojiti tri važna boda u borbi za ostanak. Bod koji im potvrđuje drugo mjesto Borac će tražiti u posljednja dva kola.