BRILJIRALA POJAČANJA Zrinjski uvjerljivo slavio u prvoj kontrolnoj utakmici

Zrinjski Kruševo
HŠK Zrinjski

U prvoj kontrolnoj utakmici koja je danas odigrana u sklopu priprema u Međugorju, nogometaši HŠK Zrinjski danas su svladali ekipu HNK Kruševo rezultatom 10:1.

U dva igli pod poluvremena trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić koristio je dvije momčadi, a treba reći kako su danas posebno bili raspoloženi novi nogometaši koji su ove zime stigli pod Bijeli Brijeg.

Od početka je Rendulić na teren je poslao sljedeću jedanaestoricu; Topić - Ćorluka, Jakovljević, Senić, Memija - Sučić, Kamenar - Tičinović, Vukotić, Sabljić - Bilbija.

Već nakon prvog poluvrema Plemići su imali vodstvo od 5:0. Pogađali su za Mostarce Nemanja Bilbija, Josip Ćorluka, Karlo Kamenar i dva puta nogometaš Dinama koji je stigao na posudbu u Zrinjski Milan Vukotić.

Za drugo poluvrijeme na teren izlazi potpuno druga momčad Zrinjskom u sljedećem sastavu; Pršlja - Kozina, Zlomislić, Senić, Brekalo - Ivančić - Malekinušić, Prskalo, Kiš, Ćuže - Sabljić.

U nastavku susreta vidjeli smo još šest pogodaka. Za Zrinjski je hatt-trick postigao Tomislav Kiš koji je stigao u Zrinjski kao najzvučnije pojačanje, a dva pogotka dodao je Franko Sabljić.

Pogodak za Kruševo postigao je Ilija Aničić.

Kažimo i to kako je pripreme u Međugorju napustio dosadašnji prvi vratar Josip Čondrić koji će karijeru nastaviti u Astani.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.