BRAZILAC NA MOKROM DOCU Marcelo Almeida De Oliveira na probi u HŠK Posušje

Brazilac HŠK Posušje
HŠK Posušje

Brazilski Marcelo Almeida De Oliveira stigao je na probu u Hrvatski športski klub Posušje. On će na Mokrom Docu provesti do kraja polusezone te će stručni stožer na čelu s trenerom Denisom Ćorićem odlučiti o njegovom statusu.

"Radi se o mladom krilnom napadaču koji nam je stigao iz Brazila. S nama je odradio tek tri treninga. On će s momčadi biti do kraja ove polusezone, koja završava 14. studenog. Oni igrači koji su iznijeli najveći teret će biti slobodni, a oni koji su imali manju minutažu nastavit će trenirati do 1. prosinca. Među njima će biti i Marcelo. U to razdoblju odigrat ćemo nekoliko utakmica pa ćemo imati pravu sliku o njemu", rekao je za hercegovina.info Denis Ćorić trener HŠK Posušje te dodao.

Brazilac HŠK Posušje

"Dečku treba dati vrijeme da se adaptira. On nije prošao pripreme i iz svog iskustva znam da su se neki igrači, posebice iz Brazila, a koji su dolazili u Široki Brijeg dok sam bio na Pecari, tek nakon nekog vremena pokazali pojačanjima", zaključio je Ćorić.

Kažimo kako De Oliveira posjeduje švedsko državljanstvo, a prije Posušja je boravio u premijerligašu Krupi gdje su se kako doznajemo pojavili problemi oko registracije igrača.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.