BRANKO KARAČIĆ "Moramo se postaviti s autoritetom i vjerom, njihov trener je sve dobro posložio"

Branko Karačić
HŠK Posušje

U 31. kolu Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Borac Banja Luka, a utakmica je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17 sati.

Ovo je za Posušje jako važan susret i trener Branko Karačić naglasio je da oni žele dati sve od sebe za bodove koji bi im bili od velikog značaja u borbi za ostanak.

"Svjesni smo značaja ove utakmice i znamo da neće biti lagan posao. Znamo da je Borac kvalitetna momčad i već su osigurali mjesto koje vodi u Europu. Njihov trener Vinko Marinović je sve jako dobro posložio u ovom drugom dijelu sezone. Međutim, mi se na svom terenu moramo postaviti s autoritetom i vjerom da protiv jednog tako kvalitetnog protivnika možemo osigurati važne bodove za ostanak u Premijer ligi", kazao je Karačić.

Dodao je da su igrači motivirani i spremni za utakmicu protiv Borca u kojoj žele osvojiti sva tri boda.

"Nakon jučerašnjeg treninga Josip Katavić požalio se na jednu ozljedu koju vuče od ranije, ali svi ostali igrači su spremni za ovu važnu utakmicu. Želimo prikazati igru i borbenost kavu smo imali protiv Širokog i na takav način se kvalitetno suprotstaviti Borcu i ostvariti pobjedu"; rekao je trener Posušja.

Veznjak Ivan Roca je istaknuo važnost utakmice koja dosta toga može donijeti u borbi za ostanak i da će igrači dati sve od sebe za pobjedu.

"Naša očekivanja su velika u ovoj utakmici i želimo pobjedu. Borac je dobra momčad i nisu bez razloga na drugom mjestu. Mi moramo biti borbeni i čvrsto se postaviti kako bismo došli do važnih bodova", rekao je Roca.

Glavni sudac ove utakmice bit će Admir Musić iz Sarajeva.