Božićni turnir: Poznate skupine natjecanja Osnovnih škola, u petak ždrijeb seniora

Božićni turnir, ždrijeb

Sinoć je u prostorijama Hvidre grada Mostara upriličeno ždrijebanje Osnovnih škola za malononogometni Božićni turnir.

Sastanku i žrijebanju su prisustvovali predstavnici Osnovnih škola i članovi organizacijskog odbora turnira.

Predsjednik Šunjić je pozdravio prisutne i upoznao o važnosti ovog natjecanja te poželio dugoročnu suradnju i puno sportske sreće mladim nogometašima, predstavnicima i voditeljima, kao i njihovim školama.

Donosimo ždrijebom izvučene skupine:

A skupina

1. OŠ Petra Bakule
2. OŠ Kruševo
3 .OŠ Cim
4. OŠ Ilići
5. OŠ Marin Držić
6. Treća osnovna škola

B skupina

1. OŠ Ilije Jakovljevića

2. OŠ Bartol Kašić

3. OŠ A. B. Šimić

4. OŠ Ivana Gundulića

5. OŠ S. S. Kranjčevića

Prošlogodišnji finalisti turnira OŠ Ilije Jakovljevića i OŠ Petra Bakule su nositelji skupina. Sustav natjecanja je osmišljen na način da svaka nogometna momčad igra sa svakim iz skupine. Prvoplasirane momčadi iz skupina idu izravno u poluzavršnicu turnira a drugoplasirani i trećeplasirani po skupinama se međusobno križaju. Utakmice se igraju 2 x 15 minuta u sporskoj dvorani na Bijelom brijegu. O nadnevku i satnici odigravanja utakmica voditelji će biti blagovremeno obaviješteni.

Organizator će se pobrinuti da se najuspješnije momčadi i pojedinci prigodno nagrade. Turnir za osnovne škole i seniorski turnir otpočinju odigravanjem utakmica u ponedeljak 11.studenog.

Ždrijebanje za seniorski dio turnira je zakazan u petak 8. studenog u 18 sati u prostorijama Udruge Hvidra grada Mostara,ulica Kralja Tomislava 29.

Prijave za turnir su još u tijeku, a zainteresirani se mogu prijaviti uz uplatu od 200 KM na telefone; 036 321 097 ili 063 409 323