BOYSI PRED POVIJESNU SKUPŠTINU "Dobro ćemo vas zapamtiti..."

BBB Zagreb Boysi

Nekoliko dana prije skupštine kluba, za koju mnogi tvrde da bi mogla biti ključna za Dinamovu budućnost, Bad Blue Boysi su krenuli u prikupljanje članova da bi dobili što više od osam mjesta u skupštini koja će dobiti povjerenici s najviše članova. Kakva će biti sudbina hrvatskog prvaka moglo bi odlučiti osam povjerenika s najvećim brojem učlanjenih ljudi, pa su i Dinamovi najžešći navijači krenuli u akciju kako bi ti povjerenici bili iz njihovog kadra. Skupština će se održati 9. ožujka.

U istoj je akciji i Zdravko Mamić, koji je ponudio i platiti članarinu za navijače koji se učlane preko njegovih povjerenika. Priopćenje Bad Blue Boysa prenosimo u cijelosti: 

BBB: Zločinačka organizacija ismijava klub

"Želimo se ovim putem obratiti svim navijačima i simpatizerima Dinama i pozvati ih na potpunu mobilizaciju.

U tijeku je ponovni pokušaj zločinačke organizacije predvođene Zdravkom Mamićem da u potpunosti preuzme kontrolu nad našim klubom. Takozvana 'sponzorirana učlanjenja' koja se proteklih nekoliko dana provode po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nisu ništa drugo nego ismijavanje kluba kao i svih njegovih članova i povjerenika u korist samo i jedino kontrole te zločinačke organizacije nad klupskim financijama.

Svima onima koji asistiraju u ovoj sramotnoj operaciji poručujemo da ćemo ih dobro zapamtiti i garantiramo im da će od danas njihova imena i imena njihovih organizacija i kompanija postati predmet našeg interesa. Dinamovci, vrijeme je za buđenje! Vrijeme je za obranu kluba. Vrijeme je da se Dinamo vrati Dinamovcima.

"Vremena je malo, ali dovoljno"

Provodimo akciju masovnog učlanjenja u Dinamo u kojoj ćemo ovim štetočinama pokazati kako stvari stoje i kako se zapravo voli Dinamo. Naša akcija nema sponzora, svaki član sam će platiti svoju članarinu u punom iznosu. U njoj će sudjelovati svi oni koji će svoje članstvo u voljenom klubu platiti svojim novcem, oni koji ga stvarno i iskreno vole.

Svaki navijač Dinama može se učlaniti (ili obnoviti postojeću članarinu čak i prije njenog isteka) u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37) danas i sutra. Fan Shop radi danas od 10-14 te od 17-20, a sutra od 10-20 sati. Također, učlanjenje ili produženje članstva bit će organizirano i na sjevernoj tribini na današnjoj utakmici s Lokomotivom.

Vremena je malo, ali bit će i to dovoljno. Važno je napomenuti da se učlanjenja ili obnavljanje članstva obave isključivo na gore spomenutim lokacijama kako bi ova akcija imala željeni efekt. Ukupni broj članova ćemo objaviti na kraju akcije."