Borussija Dortmund želi Mandžukića

Mario Mandžukić, LA. Los Angeles, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Manchester United, mario madžukić, Dejan Lovren, trensferi, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, Manchester United, Borussija Dortmund, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, transfer, katar

Juventusov napad je prenatrpan i talijanski prvak želi se u siječnju riješiti nekoliko skupih ofenzivaca, a najveće ime na listi za otpis je Mario Mandžukić. 

Mandžukića je prošlog ljeta htio dovesti Manchester United, ali nije uspio. Ako je vjerovati talijanskim medijima, Solskjaer i United su i dalje zainteresirani za Mandžukića i pregovaraju s Juventusom.

Isto čini i nekolicina katarskih klubova koji svi redom nude Mandžukiću basnoslovnu plaću, ali hrvatski napadač zasad odbija sve te ponude jer želi ostati u Europi i igrati ozbiljan nogomet.

Prihvatljiva cijena za Borussiju

Priliku za to mogao bi dobiti u Borussiji Dortmund, koja se uključila u utrku. Talijanski prvak želi uštedjeti na njegovoj plaći i vjeruje da za 33-godišnjeg napadača može dobiti između 10 i 12 milijuna eura.

Borussia bi bila spremna platiti tu odštetu, piše TuttoMercatoWeb koji, nakon što je danas već pisao da će Borussia poslati ponudu, sada tvrdi da je ponuda poslana. 

Juventusov direktor Fabio Paratici prošli je tjedan izjavio kako se traži najbolja solucija za Mandžukića i klub ga je spreman pustiti za najmanje 5,3 milijuna eura, zbog financijskog fair-playa, pa bi u Dortmund mogao otići po diskontnoj cijeni., prenosi Index.hr.