Borussia Dortmund želi Mandžukića

Mario Mandžukić, LA. Los Angeles, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Manchester United, mario madžukić, Dejan Lovren, trensferi, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, Manchester United, Borussija Dortmund, nogomet, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, Mario Mandžukić, transfer, katar
Hrvatski napadač Mario Mandžukić (33) mogao bi se vratiti u Bundesligu, i to u Borussiju Dortmund.

Njemački Bild objavio je da će Borussia u zimskom prijelaznom roku ponuditi Juventusu 30 milijuna eura za Mandžukića i Emrea Cana, dvojicu igrača koji nisu u planovima trenera Juvea Maurizija Sarrija.

Za Mandžukića, koji ove sezone nije odigrao niti minute za Juventus, zainteresiran je i Manchester United. Hrvatski nogometaš proveo je četiri godine u Bundesligi, dvije u Wolfsburgu (2010–2012) i dvije u Bayernu (2012–2014).
 
Jedini je problem što navijačima Borussije nije ostao u lijepom sjećanju, jer je zabio vodeći pogodak kada je Bayern u finalu Lige prvaka 2013. godine svladao momčad iz Dortmunda s 2-1.

Veznjak Emre Can odigrao je jednu sezonu za Bayern i jednu za Bayer Leverkusen, a potom je četiri sezone proveo u Liverpoolu. U ljeto 2018. stigao je u Juventus, ali ove sezone odigrao je samo 170 minuta za torinsku momčad.
 
Borussia je u ljetnom prijelaznom roku potrošila 106 milijuna eura za pojačanja, dovela je Matsa Hummelsa, Thorgana Hazarda, Nicu Schulza i Juliana Brandta, ali rezultati su ispod očekivanja.