Borussia Dortmund uključila se u utrku za Mandžukića

Mario Mandžukić, mario madžukić, Mario Mandžukić, Mario Mandžukić, Juventus, mario madžukić, Borussija Dortmund, Mario Mandžukić, najplaćeniji hrvat

Posljednjih dana sve se glasnije spominje kako bi bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžikić (33) u siječnju iz Juventusa mogao preseliti u Manchester United. Međutim, u utrku za hrvatskog napadača uključila se i Borussija Dortmund.

Njemački mediji navode kako je Borussija opasno zagrizla za hrvatskog topnika koji u Torinu odbrojava svoje posljednje dane, piše HRT.

Mandžukić od početka ove sezone nije u kombinacijama trenera Maurizija Sarrija i u siječnju će napustiti redove torinske "Stare dame". Talijani navode kako su pregovori s Manchester Unitedom  daleko odmakli, no sada se u igru uključila i Borussija.

Bivši hrvatski reprezentativac je već igrao u Njemačkoj, od 2012. do 2014. je bio član Bayerna osvojivši u dresu bavarskog kluba osam trofeja pri čemu Ligu prvaka (2013) i dva naslova njemačkog prvaka.

Borussija je trenutačno na šestom mjestu njemačkog prvenstva sa 19 bodova, šest manje od vodećeg imenjaka iz Moenchengladbacha.

RB Leipzig, Bayern i Freiburg imaju po 21 bod, a ispred momčadi iz Dortmunda je i Hoffenheim sa 20 bodova.