BORJAN NAKON UTAKMICE "Navijači Zrinjskog su gospoda, kapa dolje za cijelu utakmicu"

Milan Borjan
Hercegovina.info

U prvom susretu 2. pretkola Lige prvaka Zrinjski, kojeg vodi hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić, je u Mostaru izgubio od Slovana iz Bratislave sa 0-1. Ipak, uoči utakmice najviše se govorilo o navijačima i kako će oni točno reagirati na nastup Milana Borjana koji je branio boje Slovana iz Bratislave.

Navijači domaće momčadi upućivali su mu prijetnje i zvižduke tijekom čitavog susreta, a srpski je vratar u konačnici uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom, pišu Sportske novosti.

Nakon utakmice Borjan je imao samo riječi hvale za domaće navijače te je otkrio kako ga povici s tribina nisu previše dirali.

"Nije bilo provokacija, nisam ništa čuo, sve je bilo u redu. Kapa dolje navijačima, ispali su gospoda, nemam što više reći, svaka čast navijačima i za čitavu utakmicu. Navijanje 90 minuta bez ijednog incidenta, kapa dolje", rekao je Borjan pa nastavio:

"Dobra utakmica s jedne i druge strane. Zrinjski je bio nešto bolji, više je napadao. Mi smo bili konkretniji, imali šansu i postigli pogodak", kazao je.