BORIS PANDŽA Nisam u nemilosti trenera već sam ozlijeđen, a u Široki Brijeg ne dolazim

Boris Pandža
telesport.telegram.hr

Nogometaš Šibenika i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine,Mostarac Boris Pandža, već dvije godine brani boje kluba sa Šubićevca s kojim je prošle sezone izborio povratak u 1.HNL. Jedan je od stožernih igrača Krunoslava Rendulića, a s 34 godine je najstariji i najiskusniji igrač u momčadi. 

Zbog ozlijede već je gotovo dva mjeseca van travnjaka, a ovih dana pojavila se priča o njegovom povratku na Pecaru.

"Što se tiče dolaska u Široki od toga nema ništa. Ne znam zaista otkud nekome takva ideja i informacija", kaže nam Pandža.

No jednako tako nezadovoljan je medijskim pričama o svom statusu u Šibeniku.

"Nije mi jasno da se pišu takve stvari, to je krajnje neozbiljno. Pročitao sam da sam u "nemilosti trenera", a ja sam ozlijeđen gotovo dva mjeseca. Ozlijedio sam koljeno na zagrijavanju protiv Rijeke. Rehabilitacija je pri kraju i ozljeda je jedini razlog zašto me nema na terenu. Nadam se da ću biti spreman za početak drugog dijela sezone. Inače sam nakon ozljeda se dobro i brzo oporavljao, nadam se da će tako biti i sada", kaže Pandža. 

Ne isključuje ni opciju ostanka.

"Sa Šibenikom imam ugovor do kraja sezone koji ću sigurno odraditi. Kada sam bio zdrav, bio sam i standardan. Ne vidim razloga zašto da ne odradim taj ugovor. Jako mi je lijepo u Šibeniku, a HNL je zaista gušt za igrati i uživam u nogometu s te strane. Što se tiče budućnosti to ćemo vidjeti. Šibenik su sada kupili Kolumbijci i dobili smo nove vlasnike. Ne znam kakvi su njihovi pogledi na budućnost kluba. Ja sam u Šibeniku najiskusniji i najstariji igrač te uživam veliko povjerenje trenera i uprave i prezadovoljan sam. Sve je moguće, ne bi isključio ni mogući ostanak, a opet s druge strane u ovom poslu treba biti spreman i na sve druge varijante", ističe.

Uspješan je i van terena. Pandža je nedavno magistrirao kineziologiju na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru.

"Fakultet sam upisao kada sam se vratio u Široki. Bio mi je doslovno "ispred nosa" pa sam se odlučio na taj korak. Moja profesija je usko vezana sa sportom kojom se mogu baviti i nakon karijere. Vrijeme je zaista brzo prošlo. Za šest godina završio sam pet godina fakulteta i prezadovoljan sam time. Nisam se nadao da će to tako brzo proći, ali sretan sam zbog toga", zaključio je Pandža za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.