VIDEO  Borac uvjerljivo slavio u Gabeli i dodatno se učvrstio na prvom mjestu

Borac povijedio GOŠK u Gabeli 0:3
Sportsport.ba

Banjalučki Borac uvjerljivo je danas prošao kroz Gabelu. Slavila je vodeća momčad prvenstva rezultatom 0:3, te se dodatno učvrstila na prvom mjestu prvenstvene ljestvice.

Gosti su do vodstva došli iz prve prave prilike u 12. minuti. Herrera je ubacio, a Grahovac je glavom pospremio loptu u mrežu.

U 20. minuti već je bilo 0:2. Ubacio je sada s druge strane Kvržić, a Jurilj se našao neobjašnjivo sam i nečuvan pred Vasiljem te glavom zabio za udvostručenje prednosti. Jako loša reakcija obrane GOŠK-a.

Imao je GOŠK lijepih prilika u prvom poluvremenu preko Mihaljevića i Gogića, no preciznosti nije bilo. U 37. minuti domaći su i tražili penal nakon što je u kaznenom prostoru Borca pao Nižić, no on je samo dobio opomenu zbog simuliranja, pa je Borac na odmor otišao s velikom prednošću.

Početkom nastavka, u 51. minuti, ponovno se trese mreža domaćih. Opet je asistirao Herrera, a ovog puta strijelac je bio Lukić.

Do kraja utakmice imao je Borac preko Jakova Blagajića priliku za novi pogodak, ali Filip Vasilj je sjajno reagirao i obranio veznjaku gostiju.

Ovom pobjedom Borac se dodatno učvrstio na prvom mjestu i sada broji 24 boda, dok je GOŠK na devetom mjestu s 11 osvojenih bodova.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.