Borac poslao Zrinjski kući bez bodova i pognute glave

Iz utakmice Borac - Zrinjski
FK Borac

Iako je Zrinjski imao nekoliko dobrih napada, nije uspio zabiti u prvom dijelu, a Borac je svoju šansu iskoristio već u 5. minuti kada je Vranješ postigao gol.

U redovima gostiju očigledno vlada velika nervoza. Dokaz tome je i kraj prvog dijela ovog meča kada je defanzivac Plemića Slobodan Jakovljević odlučio da kaže nekoliko riječi, to je i učinio, ali srećom nije bilo većeg skandala u Banjaluci.

Otvoreno se krenulo i u drugo poluvrijeme. Dujakovića je u 49. minuti izblokirao vlastiti suigrač u šutu sa distance, a zatim u narednom napadu Vojnović iz dobre šanse šutira pravo u Horkaša, piše sportsport.

Zrinjski je u nastavku imao dvije šanse kada prvo Govedarica šutira tik uz stativu gola domaćeg tima, a zatim nakon kornera Mašić dobro gađa, no lopta odlazi pored gola.

Četvrti sudac je pokazao da će se igrati četiri minute nadoknade, da bi potom Zrinjski sve snage stavio u napad kako bi se postigao izjednačujući gol i tako uzeo makar bod. Pred kraj utakmice su se na sredini terena 'zakačili' Zlomislić i Kajkut, na što je sudac reagirao te je obojici pokazao žuti karton.

Ipak do promjene rezultata nije došlo, te je gol Vranješa na samom početku utakmice bio odlučujući.