VIDEO  BORAC ODNIO BODOVE S PECARE Sporno isključenje Muse, spektakularan pogodak Moraitisa

NK Široki Brijeg, FK Borac Banja Luka
FK Borac

Na otvaranju proljetnog dijela sezone Premijer lige BiH, nogometaši Širokog Brijega uvjerljivo su danas poraženi na Pecari od Borca rezultatom 0:3.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 31. minuti kada je sudac Miloš Gigović kapetanu Širokog Brijega Boži Musi dao pomalo sporan crveni karton. Musa je srušio Melega, a Gigović mu pokazao put u svlačionicu. S obzirom na to da Musa nije bio posljednji igrač, dojma smo da je odluka bila prestroga.

S igračem manje Široki se dobro držao sve do 74. minute, a onda je Moraitis spektakularno škaricama pogodio mrežu Miškića. U 83. minuti još jedan odličan pogodak Moraitisa. Ovaj put je zabio petom. Pobjedu Borca potvrdio je Obren Cvijanović u 88. minuti.

Sadržaj se učitava...

"Do crvenog kartona igra bila je dosta dobra s naše strane. Neke prilike koje je momčad Borca stvorila bile su većinom iz prekida i s time nismo imali velikih problema. Nakon crvenog kartona utakmica je išla u samo jednom smjeru. Žao mi je što moji igrači nisu nagrađeni za pošten rad i trud na pripremama. Nismo uspjeli pokazati ništa od onoga što smo trenirali i zbog toga mi je žao, ali jednostavno nekada je tako u nogometu. Imali smo dosta problema u pripremi momčadi, nekako smo se sastavili za ovu utakmicu i dogodi nam se taj crveni karton i onda pođe po zlu. Nadam se kako će sva nesreća i nepravda stati u ovu prvu utakmicu i kako ćemo u nastavku prvenstva biti bolji i konkretniji, jer smo dosta dobro radili", istaknuo je šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Jure Ivanković na konferenciji za medije nakon poraza u derbiju 20. kola Premijer lige BiH.

Standings provided by SofaScore LiveScore